ГРАВЦІ КОМАНДИ U-14 ОТРИМАЛИ 20 КОМПЛЕКТІВ ФОРМИ

Комбінат «Запоріжсталь» виділив 100 тис. Гривень на закупівлю форми для гравців команди U-14 ДЮСШ ФК «Металург».

Кожен гравець отримав по 4 комплекти форми: ігрова (біла і червона), парадний і тренувальний костюм для холодної пори року. Комплект форми розрахований на 2 роки. У нього також входять зимові куртки і шапки.


– Комбінат «Запоріжсталь» систематично підтримує дитячо-юнацьку спортивну школу ФК «Металург», – розповів Сергій Ільченко, голова молодіжної організації ПАТ «Запоріжсталь». – Уже помітний результат такого партнерства. ДЮСШ ФК «Металург» вважається однією з найпрестижніших в місті. Діти хочуть займатися саме тут, потрапити в команду. Ми бачимо, що гравці команди показують хороші результати на всеукраїнських змаганнях. Діти – це майбутнє нашої країни, нашого міста і їх здоров’я понад усе. Тому ми бажаємо хлопцям тільки удачі і будемо продовжувати підтримувати розвиток дитячого спорту в нашому місті.


Команда сама визначає, яка форма, червона або біла, буде виїзний, а яка домашньої. У гравців існують прикмети, за якими вирішують, яка форма приносить удачу.
– Я півзахисник, граю в команді вже 7 років, – розповів Женя Стадник, гравець команди U-14. – Нова форма дуже хороша. Точно не пам’ятаю, скільки батьки витрачали на мою форму в минулі роки, але близько кількох тисяч. Тепер головне – гідно зіграти на ДЮФЛУ. Це перші наші серйозні змагання, ми тренуємося щодня. У нас в команді вже помітили, що червона форма більш фартова. Коли ми граємо в червоному, результати помітно краще.


Хороша спортивна підготовка і відмінний зовнішній вигляд, надає хлопцям впевненості в собі, а значить наближає перемогу.
– Наша школа дуже вдячна комбінату «Запоріжсталь». – зазначив Дмитро Запороженко, директор ДЮСШ ФК «Металург». – Зараз у хлопців буде перша виїзна гра з командою київського спортивного інтернату імені Івана Піддубного. У серпні хлопці пройшли дуже хорошу сезонну підготовку. Були проведені повноцінні збори, які тривали 12 днів. U-14 їде до Києва, на перший тур дитячої юнацької футбольної ліги України (ДЮФЛУ). На цих перших серйозних змаганнях футболісти будуть виступати вже в новій формі.

Menu