120 ЗАЯВОК ПОДАЛИ ЗАПОРОЖЦІ НА КОНКУРС МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» «МИ – ЦЕ МІСТО»

Завершено прийом проектних заявок на участь в соціальному конкурсі від МК «Запоріжсталь» «Ми – це місто». Близько 120 заявок, спрямованих на розвиток соціального середовища міста та області, подали неприбуткові громадські організації, ініціативні групи та муніципальні установи Запоріжжя та Запорізької області.

МК «Запоріжсталь» оголосив про старт конкурсу «Ми – це місто» у квітні цього року. Конкурс викликав велику зацікавленість і активність жителів міста, представників громадських, спортивних організацій, освітніх, культурних установ. Цікаві ідеї є практично в кожному наданому проекті і стосуються пропаганди здорового способу життя, популяризації занять спортом, розвитку освітніх, культурних, творчих ініціатив, підтримки незахищених верств населення, захисту екології, розвитку бізнес-середовища, створення нових робочих місць.

У рамках конкурсу «Ми – це місто» для всіх учасників був організований тренінг з соціального проектування за допомогою благодійного фонду Ріната Ахметова «Розвиток України», в ньому взяло участь більше 100 жителів міста.

«Конкурс «Ми – це місто» особливо актуальний у нинішній ситуації, що склалася в Україні . Нам разом треба бачити, надавати допомогу і підтримку тим, хто потребує, об’єднуючи свої найкращі прагнення на благо майбутнього нашої країни», – зазначив Генеральний директор комбінату« Запоріжсталь »Ростислав Шурма.

З 20 травня 2013 розпочався другий етап конкурсу, в ході якого членами експертної комісії проводитиметься технічна експертиза проектів. За результатами розгляду, члени експертної комісії визначать переможців конкурсу, які отримають грант у розмірі від 50 тис. грн до 100 тис. грн на реалізацію своїх соціальних ініціатив. Загальна сума фінансування конкурсу в 2014 році збільшена до 1 млн грн. Оцінювати проекти буде експертна рада на підставі затверджених критеріїв – затребуваність і реалістичність, ступінь розробленості проектної ідеї, оригінальність, соціальна значимість, стійкість проекту після завершення фінансування. При цьому головний критерій – оригінальність і ексклюзивність проекту.

Menu