300 ВОЛОНТЕРІВ МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ», ПАТ «ЗАПОРІЖКОКС» ТА ПАТ «ЗАПОРІЖВОГНЕТРИВ» ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ АКЦІЇ «ЗРОБИМО УКРАЇНУ ЧИСТОЮ!»

20 квітня 2013 р. в Запоріжжі пройшла масштабна акція «Зробимо наше місто чистим!» В рамках всеукраїнської громадської ініціативи «Зробимо Україну чистою!». Підтримали акцію чистоти понад 300 співробітників підприємств «Запоріжсталь», «Запоріжкокс» і «Запоріжвогнетрив», прибравши на території парку культури та відпочинку «Дубовий гай» і острова Хортиця близько 30 тонн сміття.

У ході суботника працівники підприємств, спільно з жителями міста, очистили від сміття паркову і заповідну зони, в цілому 2 гектара. Територію на острові Хортиця, найбільш улюбленого місця відпочинку городян і гостей Запоріжжя, волонтери очистили від 15 тонн сміття.

«Всім учасникам висловлюю щиру подяку за небайдужість, активну життєву позицію та бажання зробити рідне місто ще чистішим і красивішим!» – Подякував всіх учасників Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма, який також був волонтером акції «Зробимо Україну чистою!».

Цього ж дня, 20 квітня, пройшов суботник на внутрішній території комбінату «Запоріжсталь». Під час суботника працівники підприємства висадили 250 дерев, 465 кущів, більше 1000 видів квітів і засіяли близько 500 кг насіння трави.

Menu