400 запорізьких студентів отримали свої перші іменні стипендії від Метінвесту

Згідно Меморандуму про співпрацю, підписаному у травні поточного року між запорізькими підприємствами Метінвесту і університетами міста, 2,2 млн гривень направлено на виплату стипендій у першому семестрі навчального 2019/2020 року. Перші іменні стипендії від Метінвесту отримали 400 студентів національного університету «Запорізька політехніка» та ЗНУ. Загальна сума соціальних інвестицій компанії складе більше 5,3 млн гривень.

Метінвест підтримує талановиту, амбітну молодь в її прагненні до розвитку компетенцій, становленні кар’єри на виробництві. Для такої молоді компанія реалізує стипендіальну програму, учасниками якої можуть бути тільки кращі студенти профільних для Метінвесту спеціальностей, які навчаються на 1-4 курсах бакалаврату, а також на першому курсі магістратури. При складанні рейтингу кращих студентів були враховані їх успішність, залученість в проекти Метінвесту, проходження практики на підприємствах компанії, пр. При визначенні стипендіатів-першокурсників комісії звертали увагу на їх конкурсний бал при вступі до вузу і участь в олімпіадах Метінвесту.

Також в рамках співпраці Метінвесту і запорізьких вищих і середніх навчальних закладів 6 листопада в місті презентують студентський кейс-чемпіонат «M.Student Champ». Учнівська молодь Запоріжжя буде вирішувати реальні виробничі завдання і пропонувати свої інноваційні ідеї. Кращі з них впровадять у виробництво, а автори отримають право пріоритетного працевлаштування на підприємства компанії.

Нагадаємо, 23 травня 2019 року Метінвест підписав Меморандум про співпрацю з національним університетом «Запорізька політехніка» та ЗНУ. Угода закріпила загальне прагнення соціально відповідального бізнесу та установ вищої освіти вдосконалювати рівень підготовки майбутніх промисловців.

 

 

Menu