500 работников запорожских предприятий Метинвеста провели экологическую акцию «Чистый город»

13 квітня, напередодні всеукраїнського Дня довкілля, працівники Запорізький підприємств Метінвесту – «Запоріжсталі», «Запоріжкоксу», «Запоріжвогнетриву» і Запорізького ливарно-механічного заводу взяли участь у волонтерській екологічної акції «Чисте місто».

Більше 500 учасників екологічної акції упорядкували зелені території, прилеглі до підприємств, навели порядок в парку Металургів ім. В. А. Сацького і на острові Байда. Волонтери прибрали сміття і сухостій, пофарбували лавки та урни, упорядкували клумби. До зеленої ініціативи металургів приєдналися і небайдужі городяни.

У прибиранні задіяли 6 одиниць техніки, привели в порядок і упорядкували понад 5 гектарів території, вивезли близько 50 тонн сміття.

Нагадаємо, щорічно співробітники запорізьких підприємств Метінвесту беруть активну участь у волонтерських екологічних акціях «Чисте місто» і «Врятуємо Дніпро разом!», В рамках яких проходить благоустрій зелених зон Запоріжжя, висадка дерев та чагарників, очищення берегової лінії і дна річки, а також зариблення Дніпра.

Більше фото з суботника можна переглянути тут

Menu