5000 запорізьких дітей отримали в подарунок шкільні набори від Метінвесту

В рамках щорічної корпоративної програми «Перший раз – в перший клас!» Запорізькі підприємства Метінвесту – «Запоріжсталь», «Запоріжвогнетрив», «Запоріжкокс» і Запорізький ливарно-механічний завод – подарували понад 5000 школярам – дітям співробітників шкільні рюкзаки та комплекти навчального приладдя. На це компанія направила близько 3 млн гривень.

27-28 серпня на площі Маяковського в м. Запоріжжі була організована святкова розважальна програма, під час якої вручили подарунки до Дня знань для дітей співробітників підприємств Метінвесту. Першокласники отримали шкільні ранці з усіма необхідними навчальними приладдям, а діти віком від 7 до 16 років отримали в подарунок повний комплект канцелярських предметів, необхідних для навчання.

«Щороку, за доброю традицією, Метінвест вітає запорізьких дітей з Днем знань, забезпечуючи їх усіма необхідними навчальними приладдям для школи. Ми щиро бажаємо дітям впевнено йти дорогою знань, розширювати свій світогляд і ерудицію», – зазначив Генеральний директор «Запоріжсталі» Ростислав Шурма.

З 1 вересня за парти в Запоріжжі сядуть понад 65 тисяч школярів, і кожна дванадцята дитина почне навчальний рік з подарунками від Групи Метінвест.

Корпоративна програма «Перший раз – в перший клас!» охоплює всіх дітей шкільного віку, чиї батьки працюють на підприємствах Групи. У 2019 шкільне приладдя від Метінвесту отримають понад 30 тисяч школярів.

Menu