660 подарунків і 560 кілограмів мандаринів «Запоріжсталь» подарував маленьким запоріжцям до Дня Святого Миколая

У День Святого Миколая «Запоріжсталь» традиційно організував тепле свято для 340 вихованців обласного спеціалізованого будинку дитини «Сонечко», центру соціально-психологічної реабілітації дітей, шкіл-інтернатів «Світанок» і «Оберіг». У подарунок від металургів хлопці з підшефних дитячих будинків отримали 660 солодких наборів і 560 кг мандаринів.

У ДК металургів для дітей відбулося казкове дійство, інтерактивне шоу з іграми, танцями, майстер-класами, фокусами та анімаційної програмою. Традиційно металурги відвідали кожен підшефний дитячий заклад, передали малюкам солодкі подарунки та фрукти.

До новорічних та різдвяних свят «Запоріжсталь» також організовує святкову шоу-програму для вихованців підшефних закладів. Всі діти отримають подарунки та частування від комбінату.

«Запоріжсталь» в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності системно надає підтримку будинку дитини «Сонечко», центру соціально-психологічної реабілітації дітей, школам-інтернатам «Світанок» і «Оберіг». У 2018 році на потреби установ комбінат направив близько 500 тис. гривень.

Menu