ОЛЕКСАНДР ПЕКЛУШЕНКО І РОСТИСЛАВ ШУРМА ОБГОВОРИЛИ СТРАТЕГИЧНІ ПИТАННЯ СПІВПРАЦІ

Відбулася робоча зустріч голови облдержадміністрації Олександра Пеклушенко і генерального директора МК «Запоріжсталь» Ростислава Шурми. Головною темою розмови було будівництво обласного центру екстреної медичної допомоги, на облаштування якого МК «Запоріжсталь» виділяє 12 млн грн. благодійної допомоги.

Зокрема, під час зустрічі сторони акцентували увагу на питанні реконструкції будівлі для обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Йдеться про підготовку приміщення оперативної диспетчерської для центру, яке відповідало б вимогам Національного проекту «Вчасна допомога».

– Ми розуміємо всю важливість і необхідність даного проекту, його значимість для регіону. Соціальне партнерство з регіоном, в якому ми живемо і працюємо, – це одна з основних складових політики «Запоріжсталі» та групи «Метінвест». Адже турбота про людей і їх здоров’я – безумовна складова соціально відповідального бізнесу, філософію якого ми сповідуємо, – зазначив Ростислав Шурма.

– Справжній прорив у вкрай важливому для нашого регіону питанні – створення обласного центру екстреної медичної допомоги – ми зможемо зробити завдяки підтримці Ріната Ахметова, який відгукнувся на проблему і дав доручення виділити 12 млн гривень на фінансування створення Центру. Переконаний, що в Запоріжжі буде найкращий і сучасний центр екстреної медичної допомоги, – підкреслив Олександр Пеклушенко.

Крім цього, керівник області і генеральний директор «Запоріжсталі» обговорили плани майбутніх урочистостей з відзначення 80-річчя МК «Запоріжсталь», які відбудуться в листопаді цього року.

Menu