БІЛЬШЕ 300 ЗАПОРОЖЦІВ ПРОЙШЛИ НАВЧАННЯ НА ТРЕНІНГАХ КОНКУРСУ «МИ – ЦЕ МІСТО» ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ»

22 березня 2017 року рамках конкурсу соціальних ініціатив «Ми – це місто» відбувся третій тренінг з соціального проектування для представників громадських організацій, муніципальних установ і ініціативних запорожців. У тренінгах, організованих ПАТ «Запоріжсталь» в цьому році, взяли участь понад 300 запорожців.

 

В ході тренінгу координатори проекту і члени експертної ради ознайомили запорожців з умовами участі в конкурсі, тонкощами підготовки заявки, а також відповіли на запитання. Варто відзначити, це третій тренінг, організований в поточному році в рамках конкурсу соціальних ініціатив ПАТ «Запоріжсталь».

«Ми – це місто» – не тільки конкурс грантів. Це масштабний проект, який навчає, об’єднує, надихає, дає нові знання і можливості, розвиває культуру соціального проектування, реалізує ініціативи городян, підвищує активність місцевих громад. Сьогодні до участі в конкурсі надійшло вже понад 60 заявок. Ми будемо приймати заявки до кінця березня. Тому всім, хто хоче зробити місто краще, варто поквапитися », – зазначив голова експертної ради конкурсу« Ми – це місто », директор з капітального будівництва та інвестицій ПАТ« Запоріжсталь »Олексій Лебедєв.

П’ятий сезон конкурсу соціальних ініціатив «Ми – це місто» стартував 2 березня 2017 року. Грантовий фонд на реалізацію кращих соціально значущих ініціатив городян збільшений до 3 млн гривень, при пайову участь підприємств ПрАТ «Запоріжкокс» і ПрАТ «Запоріжвогнетрив». Сума гранту на проект конкурсу може скласти до 100 тис. гривень.

Корпоративна соціальна програма «Ми – це місто» ініційована комбінатом «Запоріжсталь» і працює з 2013 року. За 4 роки дії програми для участі в конкурсі було подано 667 заявок, які пройшли експертну відбір. В рамках соціальної програми «Ми – це місто» реалізовано 96 проектів, загальна сума грантів склала близько 6 млн. грн.

Menu