ГЕНЕРАЛЬНИЙ ДИРЕКТОР ВАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» РОСТИСЛАВ ШУРМА ЗУСТРІВСЯ З ВІЦЕ-ПРЕЗИДЕНТОМ ЕАА КАРЕЛОМ ПИЛЬНИ

31 січня 2014 в спортивному манежі «Металург» відбулася зустріч Генерального директора ВАТ «Запоріжсталь» Ростислава Шурми з віце-президентом Європейської легкоатлетичної асоціації (EAA) Карелом Пильни, президентом Федерації легкої атлетики України (ФЛАУ) Ігорем Гоцулом та провідними легкоатлетами СК «Металург».

Розвиток спорту та фізичної культури входять до числа пріоритетів соціальної політики МК «Запоріжсталь», яка реалізується в рамках соціальної діяльності Групи Метінвест. У ході зустрічі обговорювалися підсумки та перспективи співпраці в рамках виконання Меморандуму МК «Запоріжсталь» і ФЛАУ, підписаного в 2013 р. Згідно з Меморандумом, комбінат в 2013 р. направив на розвиток спорту 8,5 млн грн., в тому числі 3,5 млн грн. на реконструкцію легкоатлетичного манежу, ФЛАУ забезпечила манеж сучасним спортивним легкоатлетичним обладнанням для бігу і для стрибків у висоту на суму 274 тис. гривень.

«Легкоатлетичний манеж – провідна спортивна база не тільки Запорізького регіону, а й усієї України. У 2014 році ми продовжимо інвестувати в реконструкцію манежу, що стане надійною основою для перемог наших спортсменів на змаганнях національного та міжнародного рівня», – сказав під час зустрічі Генеральний директор МК «Запоріжсталь»Ростислав Шурма.

У 2014 році МК «Запоріжсталь» направить на підтримку і розвиток спорту 12,8 млн грн., у тому числі 2,2 млн грн. на подальшу реконструкцію легкоатлетичного манежу – установку автономного теплопостачання, системи фотофінішу, реконструкцію внутрішнього освітлення та акустичної системи, розмітки бігових доріжок.

«Я радий , що сьогодні ми говоримо про спорт. Спорт – це світ, це здоров’я нації, це майбутнє і мені удвічі приємно, що такий великий промисловий гігант, як «Запоріжсталь», є не лише лідером української промисловості, а й лідером в соціальній відповідальності», – підкреслив віце-президент Європейської легкоатлетичної асоціації Карел Пильни.

«Запоріжсталь» мотивує людей займатися спортом, мотивує розвиток спортивних організацій, а також створює конкуренцію в плані соціальної відповідальності серед областей України і стимул для спортивних досягнень”, – зазначив президент ФЛАУ Ігор Гоцул.

Відзначимо, що МК «Запоріжсталь» на постійній основі здійснює підтримку спортивних організацій в регіоні – на безкоштовній основі надає легкоатлетичний манеж для тренувань СДЮШОР з легкої атлетики, спортсменам з обмеженими можливостями «Інваспорт», фінансування занять з веслування, з вітрильного спорту. у 2013 році на ці цілі було спрямовано близько 850 тис. грн.

Menu