ГЕНЕРАЛЬНИЙ ДИРЕКТОР «ЗАПОРІЖСТАЛІ» ПРИВІТАВ ЗАПОРІЗЬКИХ ПАРАЛІМПІЙЦІВ

26 вересня 2012 року в легкоатлетичному манежі комбінату «Запоріжсталь» Генеральний директор комбінату Ростислав Шурма зустрівся з запорізькими спортсменами – учасниками національної команди України на 14-ій паралімпіаді в Лондоні. Від імені трудового колективу комбінату Ростислав Шурма вручив спортсменам-паралімпійцям грошові премії і заявив, що комбінат і надалі надаватиме максимальну підтримку спортсменам і створюватиме максимально комфортні умови для їх тренувань та підготовки до майбутніх змагань.

«Я хочу щиро подякувати вам за мужність, за те, що ви так гідно представили нашу країну, наше місто і наш комбінат на змаганнях, – заявив Ростислав Шурма. – Я щиро захоплююся вашою силою волі, тим прагненням і силами, які ви знаходите в собі, щоб займатися спортом і перемагати».

Запорізьку область у складі збірної України представляли: Марія Помазан (легка атлетика) «золото» – штовхання ядра, «срібло» – метання диска; Олексій Федина (плавання) «золото» – 100 м брас, «бронза» – 50 м вільним стилем; Вікторія Савцова (плавання) «золото» – 100 м брас; Олексій Пашков (легка атлетика) «срібло» – метання диска; Михайло Попов (настільний теніс) «бронза»; Раїса Топаркова (пауерліфтинг) – 4-е місце; Максим Ніколенко (настільний теніс) – 4-е місце.

Menu