Колдоговор «Запоріжсталі» визнано одним із найкращих в Україні

Колективний договір «Запоріжсталі» за підсумками 2019-2020 років став переможцем у номінації «Найкращий колективний договір у виробничій сфері» всеукраїнського конкурсу Федерації профспілок України. Основні критерії, які враховувалися під час виборів переможця, – виробництво, соціальний пакет, рівень заробітної плати, охорона праці та оздоровлення працівників.

16 грудня 2021 року в рамках проведення V пленуму Запорізької обласної ради ПМГУ диплом та пам’ятний знак вручили начальнику відділу взаємодії з персоналом ПАТ «Запоріжсталь» Володимиру Рибачонку та першому заступнику голови профспілкового комітету ПАТ «Запоріжсталь» Володимиру Максаку.

Щороку на «Запоріжсталі» у повному обсязі виконуються усі соціальні гарантії, закріплені у колективному договорі. Соціальний пакет «Запоріжсталі» включає: організацію комфортних умов робочого побуту та безпечних умов праці, забезпечення якісного медобслуговування та страхування, організацію спортивно-оздоровчої та культурно-масової роботи, матеріальну допомогу працівникам та ветеранам. У 2020 році комбінат направив на реалізацію всіх соціальних гарантій колективного договору близько 400 млн. гривень.

«Нагорода за найкращий колективний договір серед промислових підприємств України – заслужена оцінка праці всього 10-тисячного колективу комбінату «Запоріжсталь». Незважаючи на складну економічну ситуацію, пов’язану з пандемією, комбінату вдалося виконати всі соціальні гарантії колективного договору — із заробітної плати, медичного страхування, розвитку персоналу, оздоровлення та підтримки ветеранів. На комбінаті розроблено та успішно працює індивідуальний соцпакет «Мій вибір», на реалізацію якого комбінат направив понад 70 мільйонів гривень», – зазначив начальник відділу взаємодії з персоналом ПАТ «Запоріжсталь» Володимир Рибаченок.

Нагадаємо, колективні договори запорізьких підприємств Метінвесту – «Запоріжсталі», «Запоріжкокса» та «Запоріжогнеупору» за підсумками 2020 року визнані найкращими серед підприємств Запорізького регіону також у рейтингу Запорізької обласної ради профспілок.

Menu