Комбінат «Запоріжсталь» очолив Роман Слободянюк

Виконуючим обов’язки генерального директора «Запоріжсталі» Групи Метінвест призначено Романа Слободянюка. Олександр Мироненко, який дотепер за сумісництвом очолював «Запоріжсталь», продовжить роботу в якості операційного директора Компанії.

Кар’єрний шлях Романа розпочався у 2012 році з комбінату «Запоріжсталь». Роман Слободянюк працював на робітничій спеціальності у цеху гарячої прокатки. Наступним кроком стала робота у відділі безперервного вдосконалення в якості менеджера. Вже у 2013 році Роман Слободянюк очолював новостворений підрозділ комбінату – цех металовиробів, який під його керівництвом у короткі строки показав високу ефективність, підкріплену економічними показниками.

У 2018 році Роман Слободянюк призначений заступником директора з виробництва – начальником виробничого відділу комбінату «Запоріжсталь». У 2019 – 2022 роках працював в Операційній дирекції Групи Метінвест на посаді директора з виробництва.

«В умовах повномасштабної війни «Запоріжсталь» обрав курс на підтримку національної економіки. Для цього ми продовжуємо роботу над стабілізацією бізнес-процесів, щоб зберегти комбінат і за першої можливості швидко вийти на повні виробничі потужності. Сьогодні ми вже працюємо над підвищенням конкурентоспроможності металопродукції. Переконаний, що нам вдасться досягти мети, завдяки посиленню синергії служб підприємства. «Запоріжсталь» і надалі залишатиметься надійною опорою України до перемоги та після, під час розбудови та відродження країни», – зазначив Роман Слободянюк.

Роман Слободянюк народився у 1989 році у Запоріжжі. Закінчив Запорізький державний технічний університет за спеціалізацією «Електромеханічні системи автоматизації та електропривод».

Menu