МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ІНВЕСТУВАВ 780 ТИС. ГРН. В НОВУ СИСТЕМУ БЕЗПЕКИ МАШИН ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ

В рамках проекту будівництва обласного центру екстреної медичної допомоги, на реалізацію якого МК «Запоріжсталь» виділив 12 млн. грн., комбінат профінансував придбання і встановлення нової системи безпеки для карет «швидкої допомоги» Запорізької області («тривожні кнопки») на суму близько 780 тис. грн. (придбання та обслуговування).

«Тривожні кнопки» в стаціонарному та мобільному варіанті виклику співробітників Держохорони вже встановлені в 40 автомобілях «швидкої допомоги», в планах обладнати всі 153 автомобіля екстреної медичної допомоги, які у Запорізькій області щодня виходять на лінії. Система націлена на безпеку медперсоналу: радіус дії брелоків до 200 метрів від машини, у разі небезпеки медперсонал може викликати наряд ДСО не тільки з машини “швидкої”.

«Одне з головних напрямків нашої соціальної активності – підтримка програм, пов’язаних з охороною здоров’я. Коли мова йде про людське життя, бізнес повинен бути джерелом ефективної і надійної допомоги», – зазначив Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Губернатор Запорізької області Олександр Пеклушенко, під час відвідування об’єкта будівництва центру екстреної допомоги, зазначив: «Справжній прорив у вкрай важливому для нашого регіону питанні – створення обласного центру екстреної медичної допомоги – ми зможемо зробити завдяки підтримці Ріната Ахметова, який відгукнувся на проблему і дав доручення виділити 12 млн. грн на фінансування створення Центру. Переконаний, що в Запоріжжі буде кращий і сучасний центр екстреної медичної допомоги».

Menu