МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» НАРОЩУЄ ВІДВАНТАЖЕННЯ МЕТАЛОПРОДУКЦІЇ ЧЕРЕЗ ЗАПОРІЗЬКИЙ РІЧКОВИЙ ПОРТ

21 березня 2013 в Чорноморський і Середземноморський регіони почнеться відвантаження із Запорізького річкового порту продукції МК «Запоріжсталь». У березні планується відвантажити 23 тис. т металопрокату, за весь період навігації в 2013 р. планований обсяг відвантаження металопродукції комбінату складе близько 500 тис. т.

Співпраця МК «Запоріжсталь» із Запорізьким річковим портом відновилося в жовтні 2012 р. З жовтня по грудень 2012 р., в період навігації, через річковий порт відвантажено понад 50 тис. т продукції комбінату. Завдяки партнерству з МК «Запоріжсталь», Запорізький річковий порт істотно збільшує оброблюваний вантажопотік, для одержувачів металопродукції значно скорочуються терміни поставки.

«Ми прискорили термін поставки продукції нашим клієнтам в середньому на 15 діб, а в умовах динамічного ринку це значна перевага», – зазначив Генеральний директор ВАТ «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

У рамках взаємодії МК «Запоріжсталь» і Запорізького річкового порту, до початку навігаційного періоду в порту створені всі умови для стабільної своєчасної відправки продукції одержувачам водним транспортом. З цією метою розширена площа для розміщення вантажів комбінату до 12 тис. кв. м та збільшено кількість задіяної вантажно-розвантажувальної техніки 2-х причалів річкового порту.

Menu