МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ОРГАНІЗУВАВ СВЯТО

16 листопада 2013 в рамках святкування 80-річчя МК «Запоріжсталь» в міжнародному виставковому комплексі «Козак-Палац» відбулося музично-розважальне шоу за участю зірок української естради-групи «ВВ» та Світлани Лободи. У святковому концерті взяли участь близько 5500 запоріжсталівців та членів їх сімей.

На початку офіційної частини заходу Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма висловив подяку всім, хто пов’язав своє життя з комбінатом і побажав запоріжсталівцям всіх поколінь міцного здоров’я, благополуччя і щастя в родинах і світлого майбутнього – комбінату.

Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма вручив знак «За доблесну працю» 1-го ступеня і телевізори бригадиру з оздоблення, приймання та упаковці металу і готової продукції цеху холодного прокату №1 Віктору Цепанову і токарю цеху ремонту металургійного обладнання Віктору Марчевському. Знак «За доблесну працю» 2-го ступеня і телевізори отримали Наталія Верещагіна, машиніст крана копрового цеху, Тамара Панченкова, начальник виробничо-технічного відділу УЖДТ, знак «За доблесну працю» 3-го ступеня і подарунок – Олександр Єгоров, старший майстер нагрівальних колодязів обтискного цеху, а також Михайло Сатаненко, токар механічного цеху. Почесну грамоту ВАТ «Запоріжсталь» в урочистій обстановці вручили електромонтерові з ремонту обмоток ЦРЕМЦ Олені Петраш, а також Василю Шахову, машиністу киснево-компресорного цеху.

Menu