МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ОРГАНІЗОВУЄ В ЗАПОРІЖЖІ МАСШТАБНІ СВЯТКОВІ ЗАХОДИ ДО ДНЯ МЕТАЛУРГІВ

МК «Запоріжсталь» з 13 по 19 липня 2015 р. напередодні професійного свята металургів – Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості – проведе для мешканців Запоріжжя ряд масштабних заходів.

Так, з 13 по 17 липня близько 2 тисяч працівників та ветеранів металургійних підприємств Запоріжжя зможуть безкоштовно відпочити під час екскурсії навколо острова Хортиця на прогулянковому річковому катері. Для ветеранів комбінату будуть організовані урочисті заходи та концерти в ПК Металургів, крім цього в кінотеатрі ім. Довженко для ветеранів міста комбінат організував безкоштовні сеанси легендарного фільму «Весна на Зарічній вулиці».

17 липня в 17.00 в ПК Металургів пройде урочистий вечір для працівників комбінату за участю представників державної влади, директора Металургійного дивізіону Групи Метінвест Олександра Погожева і генерального директора МК «Запоріжсталь» Ростислава Шурми, на якому будуть нагороджені кращі співробітники підприємства. Торжество закінчиться концертом Арсена Мірзояна.

18 липня в санаторії-профілакторії МК «Запоріжсталь» пройде свято для металургів, в ході якого запоріжсталівці візьмуть участь у спортивних та творчих конкурсах, у фіналі свята – лазерне та фаєр-шоу. В ході святкування відбудеться телеміст з прямим включенням трьох міст-промисловців – Запоріжжя, Кривого Рогу, Маріуполя.

18 і 19 липня з 9.00 до 22.00 для всіх мешканців Запоріжжя МК «Запоріжсталь» організовує святкові гуляння на пляжах міста з конкурсами та призами: 18 липня – на пляжах Алюмінієвого заводу і Жданівському, 19 липня – на Заводському та Ленінському пляжах. Для дітей запоріжсталівців та їх батьків комбінат профінансував циркову виставу у Запорізькому цирку.

Також, до свята в 5 районах міста металурги проведуть суботники – на вул. Гончара, Запорожстроевський, Єлисеївський, приберуть у парку Маршала Чуйкова і в парку Перемоги. Молодь комбінату «Запоріжсталь» проведе в честь Дня металургів конкурс графіті.

Menu