МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПОДАРУВАВ ЗАПОРІЖЖЮ НОВЕ ДИТЯЧЕ МІСТЕЧКО

МК «Запоріжсталь», в рамках реалізації програм соціальної відповідальності Групи Метінвест, побудував у сквері Перемоги м. Запоріжжя (Хортицький район, в якому проживає близько 170 тис. жителів) нове дитяче містечко . Сума інвестицій в проект – понад 1,1 млн грн.

Новий дитячий майданчик включає в себе дитячі розважально-ігрові комплекси, гойдалки, каруселі та гірки. Комплекс займає площу близько 1800 кв. м і побудований з урахуванням умов забезпечення комфорту та безпеки дітей. Навколо нового дитячого містечка МК «Запоріжсталь» також упорядкував прилеглу територію: встановлені лавочки та урни, пішохідна зона навколо майданчика викладена тротуарною плиткою. Матеріал, з якого виконані ігрові елементи майданчика (дерево, вологостійка фанера, метал) при дбайливому ставленні забезпечує їх високу надійність і довговічність.

«Ми зробили чудовий подарунок дітям та їх батькам – побудували великий дитячий комплекс в Хортицькому районі, який сміливо можна назвати одним з кращих дитячих містечок в Запоріжжі. Незважаючи на всі складнощі в країні, в місті, «Запоріжсталь» залишається вірним принципам соціальної відповідальності, ми і далі будемо виконувати соціальні програми, які раніше намітили», – зазначив Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

МК «Запоріжсталь» за 11 місяців 2014 інвестував близько 14,2 млн грн в будівництво і розвиток важливих для жителів Запоріжжя соціальних об’єктів – це дитячі та спортивні майданчики, ремонт відділення дитячої лікарні № 5, заміна вікон та ремонти дахів у дитячих садках і багато іншого.

Більше фото з відкриття дитячого майданчика за посиланням

https://zaporizhstal.com/ua/press-centr/fotogalereya/

Menu