МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПІДТРИМАЄ ЕКОЛОГІЧНУ АКЦІЮ «ВРЯТУЄМО ДНІПРО РАЗОМ!»

2 листопада 2013 за організаційної та фінансової підтримки МК «Запоріжсталь» пройде масштабна акція з прибирання територій та збереження живих і природних ресурсів річки Дніпро – в рамках громадської екологічної ініціативи «Врятуємо Дніпро разом!». Про це 28 жовтня 2013 під час прес- конференції повідомили організатори ініціативи.

В ході акції її учасники мають намір прибрати сміття на береговій лінії вздовж Набережної магістралі, а також у заповідній зоні на острові Хортиця, в плавневої зоні важкодоступних островів. Крім цього, активісти «Врятуємо Дніпро разом!» проведуть висадку молодих саджанців дуба, установку гніздівель для птахів і годівниць для диких звірів у заповіднику, підводну прибирання проток і прибережної території. Важливо відзначити, що на Набережній магістралі в цей день також планується провести велике зариблення – в річку Дніпро буде випущено більше 20 тисяч риб.

Всіх бажаючих організатори запрошують прийти 2 листопада в 9.00 на основні точки збору, а саме: ДК Металургів, пл. Фестивальна, пл. Свободи – для учасників акції буде організований транспорт, інвентар та польова кухня.

Нагадаємо, громадська екологічна ініціатива «Врятуймо Дніпро разом!» вперше стартувала в листопаді 2012 року і спрямована на реалізацію природоохоронних, екологічних заходів, підтримку навколишнього середовища, а також головної української водної артерії – річки Дніпро. Ініціатива являє собою комплекс суспільних, бізнес і державних ініціатив, які через масові та захоплюючі заходи дозволяють не тільки вирішити екологічні питання, а й підняти екологічну культуру і соціальну активність громадян.

Menu