МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПРИВІТАВ ПРАЦІВНИКІВ І ВЕТЕРАНІВ З ДНЕМ МЕТАЛУРГА

МК «Запоріжсталь» привітав своїх працівників з професійним святом – Днем працівників металургійної та гірничодобувної галузі. Загальна сума коштів, спрямованих на преміювання кращих працівників, трудових колективів і ветеранів комбінату, а також на організацію заходів до Дня металурга склала понад 2,8 млн грн.

До Дня металургів 434 працівника МК «Запоріжсталь» відзначені нагородами Групи Метінвест, почесними грамотами, званнями, преміями та знаками комбінату. Крім того, до свята кожному співробітнику була виплачена премія у розмірі 150 грн. Загальна сума коштів, спрямованих на виплату грошових премій та цінні подарунки (телевізори, планшети) для працівників склала близько 2,5 млн грн.

За особливі успіхи у праці нагороджені «Золотою зіркою Метінвесту» і премією до нагороди газівник доменної печі Геннадій Сергієнко та сталевар мартенівської печі Дмитро Кубатко. 10 працівників комбінату отримали листи подяки від Групи Метінвест. Від імені комбінату 5 кращим трудовим колективам цехів комбінату до свята вручені сертифікати на 20 тис. грн. кожен для поліпшення виробничого побуту працівників структурних підрозділів.

Особливу увагу «Запоріжсталь» приділяє ветеранам комбінату – до Дня металурга всім ветеранам виплачені премії на загальну суму 256 тис. грн. До свята 89 працівникам комбінату присвоєно почесне звання «Ветеран праці», з врученням посвідчення та грошовою премією в розмірі 1 тис. грн.

Для сімей співробітників комбінату та їхніх дітей придбані 1600 квитків на циркову виставу в Запорізький державний цирк на суму 80 тис. грн.

Menu