МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПРИВІТАВ ВЕТЕРАНІВ З 69-Ю РІЧНИЦЕЮ ПЕРЕМОГИ У ВЕЛИКІЙ ВІТЧИЗНЯНІЙ ВІЙНІ

Напередодні святкування 69 – ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні металургійний комбінат «Запоріжсталь», згідно соціальної стратегії Метінвесту, провів ряд соціально значущих заходів для ветеранів.

До Дня Перемоги МК «Запоріжсталь» виділив матеріальну допомогу учасникам бойових дій, інвалідам Великої Вітчизняної війни та членам сімей загиблих на суму близько 150 тис. грн. Крім цього, кожному ветерану – учаснику бойових дій – підприємств МК «Запоріжсталь» , ПАТ «Запоріжкокс» , ПАТ «Запоріжвогнетрив» від Групи Метінвест вручені тонометри та глюкометри, на загальну суму близько 210 тис. грн.

«Сьогодні, як і сім десятиліть тому, світ, єднання і спільність поглядів виходять на перший план. Ми пам’ятаємо і шануємо, якою дорогою ціною дається мирне небо, сміх дітей, творча праця в ім’я процвітання України», – підкреслив Генеральний директор комбінату «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

З метою турботи про здоров’я і дозвілля ветеранів, для 110 ветеранів війни і трудівників тилу організовано безкоштовний оздоровчий заїзд до санаторію-профілакторію комбінату на острові Хортиця.

Нагадаємо, МК «Запоріжсталь» щорічно виділяє на підтримку ветеранів порядку 10,8 млн грн. У ветеранської організації комбінату, яка існує вже більше 46 років, є 4760 чоловік, серед яких 156 учасників та інвалідів Великої Вітчизняної війни. Турбота про ветеранів комбінату носить комплексний характер і включає в себе організацію безкоштовних ветеранських заїздів до санаторію-профілакторію і пансіонату, святкових заходів, концертів, подарунків і грошових виплат до свят, забезпечення додатковою пенсією, медичним страхуванням і обслуговуванням.

Відеоролик, присвячений Дню Перемоги, дивіться за посиланням:

https://zaporizhstal.com/uk/pres-centr/videomateriali/

Menu