МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПРИДБАВ СУЧАСНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ТЕРМІЧНОГО РІЗАННЯ МЕТАЛУ

МК «Запоріжсталь» в рамках програми модернізації підприємств Групи Метінвест придбав сучасну машину термічного різання металу «Кристал» для цеху металоконструкцій. Інвестиції склали близько 1 млн грн.

Нова машина «Кристал» призначена для автоматизованої обробки листового прокату з використанням плазмової і газового різання. Сучасне обладнання дозволить комбінату налагодити випуск деталей для своїх основних технологічних агрегати, які раніше доводилося закуповувати на стороні.

 

 

Машина термічної обробки металу “Кристал” в цеху металоконструкцій.

 

У «Кристала» високі технічні характеристики – продуктивність, кінематична і технологічна точність, надійність роботи основних вузлів. Сучасне числове програмне керування обладнання максимально ефективно виконує розкладку деталей на аркуші, скорочуючи до мінімуму ручну працю і кількість часу виробництва деталей, тим самим підвищуючи загальну ефективність виробництва. Висока точність і якість різання металу дозволяють максимально скоротити, а в деяких випадках повністю виключити механічну обробку деталей після різання і кількість відходів металу.

Menu