МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПРОВІВ «ДЕНЬ З ПІДПРИЄМСТВОМ» В ДОЦ «СУПУТНИК»

26 червня 2013 p. в ДОЦ «Супутник» МК «Запоріжсталь» організував проект «День з підприємством», метою якого було ознайомлення дітей з цехами та основними професіями комбінату. У заході взяло участь близько 300 дітей.

Проект проводився в рамках загальнийкорпоративної соціальної програми «Територія дитинства», яка діє на всіх підприємствах Групи Метінвест.

Протягом дня співробітники МК «Запоріжсталь» розповіли про історію та структуру комбінату, а також провели для дітей ряд пізнавально-розважальних заходів: конкурс малюнків на асфальті «Я люблю Запоріжсталь», конкурс професій і танцювальний марафон, дискотеку зі святковим феєрверком. За підсумками конкурсів переможці були нагороджені цінними призами.

«Проект «День з підприємством» реалізується комбінатом вперше і буде проводитися тепер щорічно. Ми хочемо, щоб цей день запам’ятався дітям надовго, приніс масу позитивних вражень і цілком можливо, допоміг у виборі майбутньої професії», – сказав Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Відзначимо, що в цьому сезоні заплановано ще 2 подібних заходи для дітей, які відпочиватимуть протягом наступних заїздів в ДОЦ «Супутник». На ці цілі планується виділити близько 140 тис .грн.

Menu