МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» СПІЛЬНО З ЗАПОРІЗЬКИМ НСЖУ ОГОЛОСИЛИ КОНКУРС СЕРЕД ЖУРНАЛІСТІВ

МК «Запоріжсталь» та Запорізька обласна організація НСЖУ до Дня журналіста України організували творчий конкурс (далі – Конкурс) на кращу журналістську роботу «Запоріжжя – мій край індустріальний». Генеральним спонсором Конкурсу виступив МК «Запоріжсталь».

Конкурс проводиться для стимулювання творчості талановитих працівників ЗМІ та для заохочення вагомих здобутків у професійній сфері. У ньому можуть взяти участь журналісти, які висвітлюють роботу і розвиток промислового потенціалу Запорізької області – журналісти друкованих, електронних ЗМІ та Інтернет-ЗМІ.

Конкурс також приурочений до 55-річчя утворення Національної спілки журналістів України і носить назву «55 плюс 5», що означає ювілейну дату, а також п’ять номінацій Конкурсу: кращий журналіст і фоторепортер друкованих ЗМІ, кращий тележурналіст і телеоператор, кращий радіожурналіст року, кращий молодий журналіст, кращий журналіст інтернет-ЗМІ. У кожній номінації членами конкурсного журі будуть визначені лауреат і дипломант конкурсу, яким будуть вручені премії у розмірі 1 тис. грн і 500 грн. відповідно.

У складі журі конкурсу досвідчені професіонали в сфері журналістики, преси та інформації. Основними критеріями для оцінки поданих матеріалів є високий професійний та художній рівень, оригінальність і новизна матеріалу, творчий підхід. Прийом творчих робіт – до 30 травня. Підсумки конкурсу будуть підбиватися напередодні Дня журналіста, 6 червня в 12.00 в Палаці культури металургів.

З Положенням про Конкурс можна ознайомиться на сайті Запорізької організації НСЖУ за наступним посиланням:

https://nsju.zp.ua/proekty/konkursy/250-vnimanie-startuet-novyj-konkurs/

Menu