МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» СТАБІЛЬНО ПРАЦЮЄ

Незважаючи на спроби блокування роботи комбінату невідомою групою кримінальних осіб із символікою Правого сектора 15 і 18 жовтня 2014 р МК «Запоріжсталь» працює стабільно в штатному режимі. Виробництво та відвантаження готової продукції в планових графіках, своєчасно здійснюються всі розрахунки і платежі, в тому числі: до державного бюджету України, заробітна плата співробітникам, розрахунки з постачальниками та підрядними організаціями комбінату. На даний момент на прилеглих до комбінату територіях спокійна обстановка.

Нагадаємо, 18 жовтня 2014 групою невідомих осіб у масках і з символікою «Правого Сектора» була зроблена друга спроба прорватися через основні прохідні комбінату «Запоріжсталь» з метою блокування роботи підприємства. При цьому, жодних вимог МК «Запоріжсталь» висунуто не було. Спробу прориву припинили співробітники служби безпеки комбінату.

Перша спроба блокувати роботу комбінату сталася 15 жовтня 2014. За фактом блокування підприємства 15 і 18 жовтня МК «Запоріжсталь» подав заяви в правоохоронні органи, які зареєстровані в Єдиному реєстрі досудових розслідувань, ведуться розслідування.

Menu