МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ЗБІЛЬШИВ ФІНАНСУВАННЯ КОНКУРСУ «МИ – ЦЕ МІСТО»

4 червня 2013 року експертна рада конкурсу «Ми – це місто» на найкращі соціальні проекти серед громадських, муніципальних установ та жителів м. Запоріжжя, проведеного МК «Запоріжсталь», визначила 14 переможців – авторів кращих проектів з поліпшення і розвитку соціального середовища міста.

Конкурс «Ми – це місто» був оголошений в березні 2013 р. в рамках соціальних програм МК «Запоріжсталь», проходив протягом трьох місяців і викликав широкий резонанс серед жителів Запоріжжя. За цей період було подано 130 заявок на участь у конкурсі, для учасників організовано 2 тренінги з соціального проектування, які провів благодійний Фонд Ріната Ахметова “Розвиток України”. У ході засідань експертної ради проведена технічна експертиза, оцінка заявок і визначені переможці конкурсу.

Експертною радою конкурсу «Ми – це місто» прийнято рішення не розголошувати імена переможців конкурсу до 21 червня 2013 року, саме в цей день у парку «Дубовий гай» відбудеться урочиста церемонія оголошення переможців та вручення грантів МК «Запоріжсталь» у розмірі 50 тис. грн 14 переможцям конкурсу.

«Ми прийняли рішення збільшити суму, виділену на реалізацію кращих проектів конкурсу та розширити число переможців до 14 проектів, хоча згідно з умовами конкурсу переможців має бути 10. Нашою метою було дати старт найкращим проектам, створити імпульс для соціальної активності запорожців і, я впевнений, що ми досягли наміченого », – зазначив Генеральний директор комбінату «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Нагадаємо, оцінка проектів здійснювалась експертною радою на підставі затверджених критеріїв – затребуваність і реалістичність, ступінь розробленості проектної ідеї, оригінальність, соціальна значимість, стійкість проекту після завершення фінансування. До складу експертної ради увійшли: Генеральний директор ВАТ «Запоріжсталь» Р. Шурма, заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Петро Гончарук, секретар Запорізької міської ради Роман Таран, народний депутат Верховної Ради України VII скликання Євген Карташов, ректора вищих навчальних закладів м. Запоріжжя, представники від ветеранів, молоді та ЗМІ.

Menu