МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» У ДРУГОМУ ПІВРІЧЧІ 2012 РОКУ ЗБІЛЬШИВ ВІДВАНТАЖЕННЯ ТОНКИХ ПРОФІЛІВ НА 20%

Металургійний комбінат «Запоріжсталь» у другому півріччі 2012 року збільшив обсяг поставок тонкого листа у порівнянні з першим півріччям з 290 тис. т до 348, 3 тис. т, зростання становить 20%. В цілому в 2012 р. відвантаження тонкого листа склала 639,3 тис. тонн.

Металопрокат тонких профілів МК «Запоріжсталь» користується підвищеним попитом в трубній та будівельних галузях промисловості завдяки меншій матеріаломісткості виробляються з нього виробів і конструкцій, в порівнянні з прокатом середніх товщин. Подальше використання тонких профілів значно знижує собівартість продукції, що випускається для основних споживачів.

«Сьогодні ми спостерігаємо важку ситуацію на металургійному ринку. Для того, щоб залишитися кращим постачальником металопродукції, нам важливо розуміти і задовольняти всі вимоги наших клієнтів “, – відзначає Ростислав Шурма, Генеральний директор МК «Запоріжсталь». «Одним словом, якщо нашому споживачеві сьогодні потрібні тонкі профілю, ми робимо це, незважаючи на труднощі».

Комбінат «Запоріжсталь» досяг максимальної чіткості виконання технології виробництва тонких профілів за рахунок скорочення періодів і якості налаштування обладнання, що дозволило підвищити вихід придатного металу більш ніж на 4%.

Menu