МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ВИДІЛИВ 1,1 МЛН ГРН. НА РЕАЛІЗАЦІЮ СОЦІАЛЬНИХ ІНІЦІАТИВ ЗАПОРОЖЦІВ

МК «Запоріжсталь» підвів підсумки конкурсу проектів в рамках програми «Ми-це місто» у Запоріжжі. У фінал конкурсу вийшли 17 соціальних проектів жителів міста, які отримали від МК «Запоріжсталь» фінансування в сумі 1,1 млн грн. на реалізацію своїх ініціатив протягом 2014 року. Кожен фіналіст отримає грант від комбінату до 100 тис. грн. на реалізацію свого проекту.

Конкурс «Ми – це місто» проходить у м. Запоріжжі другий рік поспіль в рамках програм корпоративної соціальної відповідальності Групи Метінвест. Його мета – підвищення соціальної активності населення та підтримка актуальних проектів, спрямованих на підвищення якості життя у всіх містах присутності Метінвесту.

Конкурс стартував у квітні 2014 року і проходив протягом трьох місяців. За цей період було подано 123 заявки на участь у конкурсі, для учасників організовано тренінг з соціального проектування спільно з благодійним Фондом Ріната Ахметова «Розвиток України». Експертна рада конкурсу протягом червня визначила переможців за основними напрямками конкурсу: благоустрій та турбота про довкілля; розвиток бізнес середовища і створення нових робочих місць; спорт та здоровий спосіб життя; підтримка соціально незахищених груп населення та волонтерство.

«Майбутнє Запоріжжя в наших руках. Разом із запорожцями ми інвестуємо в розвиток рідного міста, разом створюємо середовище, в якій ініціативи не тільки народжуються, але й реально втілюються в життя», зазначив Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Завдяки ініціативності городян і підтримки МК «Запоріжсталь», в 2014 році в Запоріжжі з’явиться дитячий куточок казкової природи в Запорізькому ботанічному саду, спортзал під відкритим небом в с. Веселе, буде надано допомогу літнім людям з проблемами зору та багато іншого.

З переліком проектів переможців можна ознайомитися за посиланням на сайті МК «Запоріжсталь»:

https://zaporizhstal.com/uk/vidpovidalnist/korporativna-socialna-vidpovidalnist/konkurs-mi-ce-misto/

Оцінка проектів здійснювалася експертною радою на підставі затверджених критеріїв – затребуваність і реалістичність, ступінь розробленості проектної ідеї, оригінальність, соціальна значимість, стійкість проекту після завершення фінансування. До складу експертної ради увійшли Генеральний директор ВАТ «Запоріжсталь» Ростислав Шурма, заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Петро Гончарук, народний депутат Верховної Ради України VII скликання Євген Карташов, директор з інжинірингу МК «Запоріжсталь» Володимир Буряк, представники громадських організацій Запоріжжя, молоді та ЗМІ.

Menu