НА МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПРОЙШЛА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДІ

20-21 листопада 2014 р. на МК «Запоріжсталь» пройшла щорічна 41-а науково-технічна конференція для молоді промислових підприємств, У конференції взяло участь понад 240 молодих вчених – працівників підприємств гірничо -металургійний галузі та студентів вищих навчальних закладів з усієї території України.

Конференція організована МК «Запоріжсталь» в рамках реалізації стратегії Групи Метінвест по роботі і професійному розвитку молодих фахівців. У ході першого дня конференції учасники працювали за різними тематичними напрямками, виділеним в 11 секцій, які охоплюють усі аспекти діяльності промислових підприємств: виробництво, енергетику, охорону праці та екологію, обчислювальні технології, транспорт, економіку, молодіжну політику.

За підсумками конференції комісія визначила та нагородила переможців конференції – авторів кращих науково-практичних робіт серед гостей і працівників комбінату. Усі доповіді, представлені на конференції, будуть розглянуті і подані на конкурс по системі подачі пропозицій на МК «Запоріжсталь», кращі з них будуть реалізовані на практиці.

«Ми розуміємо, що нинішня молодь – це те покоління, від якого залежить майбутнє нашої країни, тому ми різними способами – проведенням конкурсів, наукових конференцій – мотивуємо молодь до поглиблення знань, професійному зростанню і розвитку», зазначив Генеральний директор МК« Запоріжсталь »Ростислав Шурма.

МК «Запоріжсталь» з 1973 року проводить науково-технічні конференції та форуми молодих фахівців. За цей час учасники запропонували більше 20 000 раціоналізаторських розробок і наукових робіт, значна частина з них була застосована на підприємствах металургійної галузі України та країн Східної Європи. За ці роки у конференціях взяли участь близько 25 тисяч працівників підприємств гірничо-металургійного комплексу України, Росії та Республіки Білорусь.

У 2014 році в роботі науково-технічної конференції взяли участь фахівці ПАТ «Єнакіївський металургійний завод», ПАТ «ЄВРАЗ Дніпродзержинський КХЗ», ПАТ «Донецкокс», ПАТ «МК «АЗОВСТАЛЬ», ПАТ «Донецкокс», ПАТ «Дніпроспецсталь», ТОВ «ЗТМК», Маріупольський МК ім. Ілліча, ПАТ «Дніпровський меткомбінат», ПАТ «Новокраматорський машинобудівний завод», ТОВ «ІНТЕРПАЙП НІКО ТЬЮБ», ПАТ «ЗФЗ», ПАТ “ІНТЕРПАЙП НТЗ”, ПрАТ «ЗЗРК», ПАТ «СЕВГОК», ПАТ «Запоріжкокс», ПАТ «ІнГЗК », ПАТ “Запоріжвогнетрив”, ДП “Укрдіпромез”, ПАТ «ІНТЕРПАЙП Новомосковський трубний завод», ПАТ “Авдіївський коксохімічний завод”, Донбаська державна машинобудівна академія, Національна металургійна академія України м Дніпропетровськ, Запорізька державна інженерна академія, Запорізький національний технічний університет.

 

Повний фоторепортаж Ви можете переглянути за посиланням:

https://zaporizhstal.com/ua/press-centr/fotogalereya/

Menu