НА МК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» СТАРТУВАЛА ЛІТНЯ ОЗДОРОВЧА ПРОГРАМА ДЛЯ СПІВРОБІТНИКІВ

 

МК «Запоріжсталь» в рамках корпоративної соціальної відповідальності Групи Метінвест в 2014 році направить на організацію оздоровчого сезону для працівників, дітей і ветеранів комбінату 16700000 грн. Протягом 2014 року планується оздоровити понад 9 тис. осіб.

Запоріжсталівці зможуть відпочити і пройти санаторно-курортне лікування більш ніж в 20 установах, як на території Запорізької області, так і в кращих санаторіях України за пільговими путівками. У 2014 році до числа об’єктів оздоровлення та відпочинку, в яких зможуть відпочити працівники комбінату, приєдналися бази відпочинку «Чайка» (смт. Кирилівка) і «Мрія» (м. Приморськ). У 2014 році відпочинуть і оздоровляться близько 7 тис. співробітників, 800 ветеранів і більше 1 тис. дітей співробітників комбінату.

Літній дитячий відпочинок для дітей співробітників буде організований в ДОЦ «Супутник» (Великий Луг, Запоріжжя) і в дитячих таборах Групи Метінвест інших регіонів України. Слід зазначити, що в 2014 році комбінат інвестував в ремонт водопровідних мереж і корпусів ДОЦ «Супутник» близько 1,3 млн грн.

Menu