НА ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» СТАРТУЄ ЛІТНЯ ОЗДОРОВЧА КАМПАНІЯ ДЛЯ СПІВРОБІТНИКІВ ПІДПРИЄМСТВА

У 2017 році ПАТ «Запоріжсталь» направив на організацію оздоровчого сезону для співробітників, їх сімей та ветеранів комбінату понад 20 млн гривень. Більше 5000 запоріжсталівців і членів їх сімей відпочине під час літньої оздоровчої кампанії.

Запоріжсталівці зможуть оздоровитися в 13 закладах відпочинку по всій Україні: пансіонаті «Металург» (с. Новокостянтинівка), б/в «Мрія» та інших санаторіях, пансіонатах і базах відпочинку. Комбінат зберігає умови пільгового оздоровлення для співробітників підприємства і їх сімей, тому основну частку витрат бере на себе «Запоріжсталь» (до 70% від вартості путівки).

ПАТ «Запоріжсталь» щорічно організовує безкоштовні заїзди в санаторій-профілакторій на о. Хортиця і пансіонат «Металург» в с. Новокостянтинівка для ветеранів підприємства.

 

Дитячі оздоровчі заклади – ДОЦ «Супутник» на Великому Лугу (м. Запоріжжя), ДОЦ «Альбатрос» і ДОЦ «Приморський» (Генічеськ, Арабатська стрілка) візьмуть в літній оздоровчий сезон понад 1100 дітей працівників комбінату. На дитяче оздоровлення ПАТ «Запоріжсталь» направить близько 6 млн гривень.

 

Menu