На «Запоріжсталі» обговорили стратегію розширення ринків збуту

26-27 липня 2018 року на «Запоріжсталі» відбулася щорічна конференція служб збуту підприємств Групи Метінвест «METINVEST SALES 2018». Головна мета конференції – підвищити конкурентоспроможність компанії за рахунок розвитку сервісу, підвищення якості продукції та зниження її собівартості.

Учасники конференції сфокусували свою увагу на заходах, спрямованих на підвищення клієнтоорієнтованості функції продажів, поліпшення сервісу для споживачів продукції по всьому світу.

Представники служб збуту також відвідали основні виробничі майданчики «Запоріжсталі» і ознайомилися з виробничим процесом підприємства та масштабною програмою екологічної модернізації, в реалізацію якої комбінат інвестував понад 8,8 млрд. грн.

«Продукція, яку виробляють заводи міста Запоріжжя, і в першу чергу« Запоріжсталь», дуже важлива для компанії Метінвест і важлива для багатьох споживачів в різних країнах – в Україні, Туреччині, Європі, на Близькому Сході і на американському ринку. Розвиток сервісу нашим споживачам, підвищення якості продукції і зниження собівартості, це – три основних стовпи на яких тримається конкурентоспроможність нашої компанії », – зазначив директор з продажу Метінвест Дмитро Ніколаєнко.

Особливий інтерес у контексті клієнтоорієнтованого сервісу для гостей конференції представила співпраця комбінату «Запоріжсталь» з Запорізьким річковим портом: за шість років партнерствавдалось впровадити сучасну систему обліку і ефективного складування металопрокату в порту, що збільшило пропускну спроможність порту і швидкість завантаження транспорту. З 2012 року комбінат відправив через порт більше 3 мільйонів тон металопродукції.

Menu