Народним проектом конкурсу «Ми – це місто» обрано освітню локацію для малечі

З 28 травня до 10 червня на сайті конкурсу соціальних проектів «Ми – це місто» відбувалося онлайн голосування за «Народний проект». Більшість запоріжців обрали кращою ініціативу  загальноосвітньої школи №23 «Дитячий простір «Генерація Z». Конкурс проходить за підтримки запорізьких підприємств Метінвесту – «Запоріжсталі», «Запоріжвогнетриву», «Запоріжкоксу», Запорізького ливарно-механічного заводу.

Зі 150 ідей-полуфіналістів конкурсу, які теж брали участь у голосуванні, містяни обрали проект зі створення сучасної адаптивної локації для дошкільнят та дітей молодшого шкільного віку. Автори ідеї впевнені: новий простір, оснащений ігровими конструкціями та створений за підтримки гранту «Ми – це місто», сприятиме збалансованому фізичному та розумовому розвитку малечі.

Переможець народного голосування братиме участь у відкритому захисті проектів перед експертним журі конкурсу, яке проходить 11-14 червня. За результатами публічного захисту експерти визначать переможців, які отримають гранти на сукупну суму 5,7 млн гривень від «Запоріжсталі», «Запоріжвогнетриву», «Запоріжкоксу» та Запорізького ливарно-механічного заводу.

Підбиття підсумків сьомого сезону конкурсу «Ми – це місто» та імена переможців конкурсу буде оголошено 21 червня. Кожна з ідей-фіналістів отримає грант на реалізацію до 100 тисяч гривень.

Нагадаємо, за весь час існування конкурсу «Ми – це місто» запоріжці подали до участі 1233 заявки, 230 кращих реалізовані. Грантовий фонд конкурсу за цей період склав 15,3 млн гривень.

 

Menu