НОВОРІЧНІ ПОДАРУНКИ ВІД ЗАПОРІЗЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ МЕТІНВЕСТУ ОТРИМАЮТЬ ПОНАД 8000 ЗАПОРІЗЬКИХ ДІТЕЙ

Традиційно до новорічних свят запорізькі підприємства Метінвесту – «Запоріжсталь», «Запоріжвогнетрив», «Запоріжкокс» і Запорізький ливарно-механічний завод – підготували солодкі подарунки для дітей співробітників і вихованців підшефних дитячих закладів. Всього близько 8000 запорізьких дітей отримали новорічні подарунки.

Діти співробітників запорізьких підприємств Метінвесту отримають 7340 солодких подарунків. На придбання подарунків направили понад 1,3 млн гривень. Також до свят підприємства організували для маленьких запорожців насичену культурно-розважальну програму: відвідування новорічних вистав в ДК металургів, відвідування кінотеатру та розважальних дитячих центрів міста.

Підприємства «Запоріжсталь», «Запоріжвогнетрив», «Запоріжкокс» і Запорізький ливарно-механічний завод привітали з наступаючими святами діток, які потребують особливої ​​соціальної підтримки. Вихованці спеціалізованого будинку дитини «Сонечко», центру соціально-психологічної реабілітаціі дітей, шкіл-інтернатів «Світанок» і «Оберіг», а також маленькі пацієнти дитячого відділення обласного тубдиспансеру отримали солодощі та мандарини від запорізьких металургів.

Раніше, до Дня Святого Миколая, підприємства Метінвесту в Запоріжжі організували для вихованців підшефних дитячих закладів костюмовані вистави і передали малюкам іграшки, солодкі подарунки та мандарини.

Menu