ЗВЕРНЕННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ДИРЕКТОРА ВАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» РОСТИСЛАВА ШУРМИ ДО УЧАСНИКІВ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ВРЯТУЄМО ДНІПРО РАЗОМ!»

Дорогі друзі!

Дозвольте висловити величезну подяку всім учасникам громадської ініціативи «Врятуємо Дніпро разом!», В рамках якої 24 листопада 2012 р. в м. Запоріжжя пройшов масовий суботник з очищення прибережної території та дна річки Дніпро від побутового сміття.

Більше 1000 осіб взяли участь у громадській акції, підтриманої МК «Запоріжсталь» – небайдужих запорожців, які проявляють не на словах, а на ділі відповідальне ставлення до майбутнього. Всі ви заслуговуєте величезної поваги і щирих слів вдячності за активну громадянську позицію.

Ця акція не залишила нікого байдужим: 24 листопада на берег Дніпра прийшли представники громадських організацій та навчальних закладів, працівники промислових підприємств міста та комунальних служб, пересічні мешканці, підводники і рибалки, журналісти. За велінням серця на очищення річки вийшли багато запорожців. Результати акції наочні – це чистий берег Дніпра, зроблено велику загальну справу! Попереду у нас ще безліч загальних позитивних починань та ініціатив у поліпшенні природного середовища рідного краю. Разом у нас все вийде!

Ростислав Шурма,

Генеральний директор МК «Запоріжсталь»

Menu