ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПРИЗНАЧИВ НОВОГО ГОЛОВНОГО ІНЖЕНЕРА

Наказом Генерального директора ПАТ «Запоріжсталь» головним інженером комбінату призначений Андрій Жук. Раніше обіймавший цю посаду Володимир Буряк звільнений за власним бажанням, у зв’язку з обранням його на посаду міського голови м Запоріжжя (постанова Запорізької міської виборчої комісії Запорізької області № 165 від 16 листопада 2015 р).


Головний інженер ПАТ “Запоріжсталь” Андрій Віталійович Жук

Очоливши технічну службу комбінату, Андрій Жук відповідатиме за технічну політику і ефективну роботу устаткування підприємства, його ремонти та обслуговування, роботу енергосистем і комунікацій комбінату. У підпорядкування головного інженера входять ремонтно-механічні та енергетичні цехи комбінату, в яких працює близько 4000 спеціалістів та робітників.

«Упевнений, що Андрій Жук на посаді головного інженера проявить свої кращі якості керівника і досвідченого технічного фахівця. Всю свою трудову біографію він присвятив «Запоріжсталі», пройшов шлях від робітника до керівника. Андрій Жук – високопрофесійний фахівець з інноваційним мисленням, в повному розумінні слова живе життям комбінату і добре розуміє його технічну інфра-структуру. Я вірю, що у Андрія вийде вирішити всі поставлені завдання з технічного розвитку нашого підприємства», – зазначив Генеральний директор ПАТ «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Андрію Жуку – 44 роки, він уродженець м.Запоріжжя, закінчив Запорізький державний технічний університет за спеціальністю «Технологія машинобудування» і має кваліфікацію інженер-механік. Він понад 20 років пропрацював на комбінаті: розпочав свій трудовий шлях слюсарем-ремонтником агломераційного цеху, а потім трудився майстром з ремонту механооборудованія агломераційного цеху, заступником начальника агломераційного цеху і начальником виробничого відділу управління капітального будівництва. Андрій Жук очолював і успішно завершив проекти по масштабної реконструкції доменної печі № 4 та реконструкції агломашини № 1, а також інші інвестиційні проекти ПАТ «Запоріжсталь».

Menu