ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ОГОЛОШУЄ ПРО СТАРТ ЧЕТВЕРТОГО СЕЗОНУ КОНКУРСУ «МИ – ЦЕ МІСТО»

В рамках соціальних програм ПАТ «Запоріжсталь» оголосив про старт четвертого сезону конкурсу «Ми – це місто». У 2016 році комбінат збільшив фінансування конкурсу до 2 млн гривень (у 2015 році – 1,7 млн гривень). Переможці конкурсу «Ми – це місто» зможуть отримати грант на розвиток і реалізацію своїх ідей в сумі до 100 тис. грн.

У цьому році конкурс проходить за трьома напрямками: благоустрій та створення зон відпочинку; спорт, освіта та культура; волонтерське і патріотичне виховання.

У 2016 році особливістю конкурсу «Ми – це місто» стане онлайн-голосування за «Народний проект». У травні кожен бажаючий зможе вибрати кращий, на його думку, проект серед півфіналістів на на порталі конкурсу. Проект, який переміг в народному голосуванні, отримає додаткові бали, які будуть додані до його підсумковій оцінці. Завдяки онлайн-голосування, всі активні жителі міста фактично увійдуть до складу експертної ради.

Прийом проектних заявок, консультації і оформлення документів триватимуть до 30 квітня 2016 року включно. У квітні 2016 року організатори конкурсу проведуть ряд заходів, на яких можна буде ознайомитися з умовами та особливостями конкурсу, поспілкуватися з переможцями минулих років, а також з експертами в області реалізації соціальних програм. 5 квітня о 15.00 в Палаці культури металургів відбудеться урочиста презентація конкурсу «Ми – це місто», на якій громадськості буде розказано про умови і нововведення конкурсу в цьому році, також буде представлена незалежна експертна рада.

Конкурс «Ми – це місто» ПАТ «Запоріжсталь» проходить щорічно, починаючи з 2013 року. З моменту старту проекту жителями Запоріжжя подано сотні цікавих ідей, серед яких відібрано 58 переможців. Грантовий фонд за 3 роки склав близько 4 млн грн. Мета найбільшого конкурсу соціальних ініціатив Запоріжжя «Ми – це місто» – залучити якомога більше активних жителів міста і області для реалізації соціальних проектів, спрямованих на підвищення якості життя в Запоріжжі. Брати участь в конкурсі можуть некомерційні організації, муніципальні установи і ініціативні городяни. Переможців конкурсу визначить незалежна експертна рада, що складається з авторитетних представників громадськості м. Запоріжжя і комбінату «Запоріжсталь».

Детальна інформація про конкурс розміщена на сайті комбінату: “Мы – это город”

Заявки на конкурс необхідно надсилати на офіційний e-mail конкурсу: konkurs@zaporizhstal.com

Координатор конкурсу Магомедаліева Ірайсат Сергоєвна, менеджер з питань регіонального розвитку, тел. моб (067) 977-86-46, (061) 286-68-67

Menu