ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» НАДАЄ МАКСИМАЛЬНУ ПІДТРИМКУ СПОРТУ

На базі спорткомплексу ПАТ «Запоріжсталь» відбулися чемпіонати України з легкої атлетики та багатоборства, які щорічно проходять в Запоріжжі під патронатом Федерації легкої атлетики України. У змаганнях взяли участь понад 1100 спортсменів з усієї України.

ПАТ «Запоріжсталь» надає системну підтримку розвитку та популяризації спорту в Запорізькому регіоні. У 2016 році на ці цілі комбінат направив понад 12 млн гривень.

Спортивний комплекс ПАТ «Запоріжсталь» є офіційною тренувальною базою збірної України з легкої атлетики. Щорічно на базі спорткомплексу проходять змагання всеукраїнського та міжнародного рівня, чемпіонати міста і області, навчально-тренувальні збори збірних команд України з легкої атлетики та греко-римської боротьби. На розвиток і підтримку спортивного комплексу комбінат направив понад 6 млн гривень.

Комбінат «Запоріжсталь» здійснює підтримку спортивних організацій в регіоні. Підприємство на безкоштовній основі надає легкоатлетичний манеж для тренувань вихованців СДЮШОР з легкої атлетики та спортивної гімнастики, спортсменам з обмеженими можливостями «Інваспорт», іншим спортивним організаціям. ПАТ «Запоріжсталь» надає підтримку в проведенні змагань з різних видів спорту, надає допомогу запорізьким спортсменам для участі в турнірах за кордоном і багато іншого. На ці цілі комбінат направив 2,4 млн гривень.

Для 11 провідних спортсменів області в 2016 році діяла стипендіальна програма ПАТ «Запоріжсталь». Стипендіатів 2016 року бігунів Олесеві Повх, Анастасію Ткачук, Єлизавету Бабин, Анастасію Бризгіну, метальницю списа Анну Гацько-Федусову, багатоборців Олексія і Ганну Касьянова та інших спортсменів комбінат буде підтримувати і в 2017 році. Стипендіальний фонд складе близько 330 тис. гривень.

Традиційно підприємство приділяє увагу популяризації спорту серед працівників комбінату. У 2016 році в робочій спартакіаді взяли участь більше 4000 співробітників. Щорічно комбінат проводить вітрильну регату на призи ПАТ «Запоріжсталь» і підтримує спортклуб «Металург». На ці цілі в 2016 році комбінат направив понад 1,4 млн гривень.

Menu