ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПІДТВЕРДИВ ВІДПОВІДНІСТЬ МІЖНАРОДНОМУ СТАНДАРТУ ISO 50001

23-25 травня 2016 ПАТ «Запоріжсталь» успішно пройшов ресертифікаційний аудит системи енергетичного менеджменту на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 50001: 2011. Аудит проводили фахівці компанії ТОВ «Технічні та управлінські послуги», корпоративного партнера «ТЮФ Зюд».

В ході перевірки аудитори перевірили функціонування системи енергетичного менеджменту та диференційованого обліку використовуваних паливно-енергетичних ресурсів. Основна увага була спрямована на аудит ефективного планування та аналізу енергозбереження. Крім того, оцінено рівень залученості співробітників в систему енергоменеджменту. За результатами перевірки аудитори відзначили високий рівень зрілості системи енергоменеджменту, що діє на комбінаті. Аудитори рекомендують по сертифікації органу продовжити сертифікат міжнародного стандарту ISO  50001: 2011 на наступний трирічний цикл.

Аудитори ТОВ «Технічні та управлінські послуги» на ПАТ “Запоріжсталь” в ході ресертифікаційного аудиту на відповідність міжнародному стандарту ISO 50001: 2011

«Важливість системи енергетичного менеджменту на підприємстві складно переоцінити, оскільки, якщо говорити про енергетичну складову металопродукції, то вона становить від 40 до 60%. Ми працюємо з підприємством вже три роки і з кожним роком бачимо позитивну динаміку розвитку, поступальний рух і успіхи «Запоріжсталі». Все це завдяки роботі досвідченого персоналу, знань, бажанням розвиватися», – зазначив генеральний директор ТОВ «Технічні та управлінські послуги» Михайло Левицький, офіційний представник «ТЮФ Зюд» в Україні.

ПАТ «Запоріжсталь» на тлі зростання виробничих показників за останні три роки досяг стійкої тенденції до скорочення споживання природного газу у виробництві. У 2013 році було використано 236 млн м³, а в 2014 році – вже 206 млн м³ природного газу, в 2015 році – 204 млн м³.

Menu