ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ВІДВІДАВ НАДЗВИЧАЙНИЙ І ПОВНОВАЖНИЙ ПОСОЛ РЕСПУБЛІКИ КОРЕЯ ЛІ ЯНГ-ГУ

16 грудня 2016 року в рамках робочого візиту Надзвичайний і Повноважний посол Республіки Корея Лі Янг-Гу відвідав ПАТ «Запоріжсталь». Генеральний директор ПАТ «Запоріжсталь» Ростислав Шурма ознайомив Посла з ходом масштабної екологічної модернізації підприємства.

Серед головних екологічних проектів комбінату – масштабна модернізація доменної печі №4 з установкою системи аспірації ливарного двору і підбункерної естакади, будівництво нової травильної лінії в цеху холодної прокатки №1. Ще один найбільший проект – модернізація газоочисних установок аглофабрики підприємства. На даний момент комбінат реалізує унікальний проект з реконструкції доменної печі №3 з обсягом інвестицій в 1,5 млрд гривень.

«Комбінат «Запоріжсталь» є одним з лідерів галузі з екологічних інвестицій. Тільки за останні п’ять років в екологічну модернізацію комбінату інвестовано понад 5,6 млрд гривень. Кожен реалізований проект наближає нас до пріоритетної мети – зниження впливу на навколишнє середовище», – підкреслив Ростислав Шурма.

В ході зустрічі Надзвичайний і Повноважний посол Республіки Корея Лі Янг-Гу зазначив, що комбінат «Запоріжсталь» вразив масштабними і динамічними змінами. «Я не очікував побачити настільки сучасне й розвинене підприємство. З упевненістю можу сказати про те, що саме за такими підприємствами – майбутнє України. Ми зацікавлені в тісній плідній співпраці», – зазначив Надзвичайний і Повноважний посол Республіки Корея Лі Янг-Гу.

Menu