ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ВІДВІДАЛА КИТАЙСЬКА ДЕЛЕГАЦІЯ

ПАТ «Запоріжсталь» в рамках розвитку партнерських відносин міст-побратимів Запоріжжя і Ічан (КНР) відвідала делегація на чолі з заступником мера Чжоу Чжен’ін.

В ході візиту гості ознайомилися з проектами екологічної модернізації комбінату, в числі яких: нова травильних лінія в цеху холодної прокатки №1, модернізація газоочисних установок аглофабрики, унікальний проект з реконструкції доменної печі №3 з обсягом інвестицій в 1,5 млрд грн.

«Навіть світових лідерів в металургійній галузі – Китай – нам є чим здивувати. Комбінат за останні кілька років багато вклав у модернізацію виробництва. У нас є зразкові цехи і об’єкти, на прикладі яких можуть початися навіть світові лідери у виробництві металу. А ми завжди готові повчитися чогось у них», підкреслив Генеральний директор ПАТ «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Представники міста Ічан відвідали центральну диспетчерську підприємства, де реалізована багаторівнева система управління виробництвом «Підприємство на долоні» в режимі он-лайн. А також ознайомилися з прикладом успішної реалізації одного з проектів масштабної екологічної модернізації – нової травильної лінії НТА-4 в цеху холодної прокатки № 1.

В ході зустрічі заступник мера міста Ічан (КНР) Чжоу Чжен’ін зазначила, що комбінат «Запоріжсталь» вразив масштабними і динамічними змінами.

«Я не очікувала побачити настільки сучасне й розвинене підприємство. З упевненістю можу сказати про те, що саме за такими підприємствами – майбутнє України. Ми зацікавлені в тісній плідній співпраці», – зазначила заступник міського голови  Ічан Чжоу Чжен’ін.

Нагадаємо, ПАТ «Запоріжсталь», згідно технологічної стратегії, спрямованої на екологічну модернізацію, з 2012 року інвестував в розвиток і оновлення виробництва 5,7 млрд гривень.

Делегація міста Ічан (КНР) відвідала м Запоріжжя в рамках партнерської угоди про співпрацю, яка була укладена між містами в 1997 році.

Menu