ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПРИВІТАВ МЕДАЛІСТІВ-ДІТЕЙ СПІВРОБІТНИКІВ З УСПІШНИМ ЗАВЕРШЕННЯМ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

ПАТ «Запоріжсталь» за доброю традицією привітав випускників – дітей працівників підприємства, які закінчили навчальні заклади з золотою медаллю.

Поздоровлення, квіти та цінні подарунки – планшети від Генерального директора ПАТ «Запоріжсталь» Ро-стіслава Шурми отримали Аліна, дочка механіка сталеплавильного цеху Сергія Козловського, і Софія, дочка провідного бухгалтера Тетяни Коротун.

«Золота медаль – це результат щоденної роботи. Ваші перемоги далися непросто, і від цього вони тільки цінніше. На своєму особистому прикладі знаю, що навчання є запорукою успіху в житті. Вчитися потрібно не для батьків, не для оцінок, вчитися потрібно для себе. І вчитися треба все життя, кожен день, незалежно від віку, адже процес навчання і саморозвитку безперервний », – зазначив Ростислав Шурма.

В майбутньому медалістка Аліна планує вступати до медичного університету, а Софія має намір поступати на факультет іноземної філології.

Відзначимо, щорічно ПАТ «Запоріжсталь» в рамках реалізації програми співпраці з навчальними закладами приймає на роботу до 300 випускників навчальних закладів.

Menu