ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПРИДБАВ МОБІЛЬНІ РОЗДЯГАЛЬНІ ДЛЯ ВИХОВАНЦІВ ДЮСШ «МЕТАЛУРГ»

ПАТ «Запоріжсталь» надає всебічну підтримку Запорізької дитячо-юнацькій футбольній школі «Металург». Комбінат придбав три модульних будівлі, обладнаних під роздягальні. На ці цілі комбінат направив 450 тис. гривень.

ПАТ «Запоріжсталь» придбав три модульних будівлі, які обладнані всім необхідним для організації повноцінного тренувального процесу юних футболістів: індивідуальними шафами, електрокомунікаціями, душовими кабінами, опалювальними приладами. 25 січня 2017 року встановлена ​​перша мобільна роздягальня для спортсменів, установка ще двох комплексів запланована в лютому цього року.

«Інвестиції в розвиток наших дітей – це інвестиції в здорове, сильне майбутнє України. Ми системно підтримуємо запорізьку дитячу футбольну школу, вболіваємо за юних футболістів і радіємо кожній перемозі, кожному досягненню наших дітей», зазначив Генеральний директор ПАТ «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Всього в 2016 році ПАТ «Запоріжсталь» надав фінансову підтримку ДЮСШ «Металург» в обсязі 3,7 млн ​​гривень. У 2017 році комбінат вже надав футбольній школі допомогу в розмірі 500 тис. гривень. Кошти спрямовані на організацію навчально-тренувального процесу, участь в змаганнях, а також харчування, оренду житла для приїжджих, медикаменти і транспортні витрати. Завдяки допомозі комбінату «Запоріжсталь» вихованці ДЮСШ «Металург» повністю забезпечені літньою і зимовою ігровою формою, тренувальною екіпіровкою (м’ячами, фішками, конусами, пр.).

Нагадаємо, дитяча футбольна школа запорізького «Металурга» на початку 2016 року виявилась під загрозою зникнення: в зв’язку з ліквідацією команди припинилося фінансування і навчального закладу. Кілька сотень хлопців були виселені з території школи, постало питання про те, чи зможуть команди дограти чемпіонат дитячо-юнацької футбольної ліги України. Для збереження багаторічних традицій юнацького футболу в Запоріжжі рішенням міської ради була створена ДЮСШ «Металург», при цьому ПАТ «Запоріжсталь» профінансував команду дитячо-юнацької спортивної школи для участі у весняній частині чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України, а також в матчах фінальної частини турніру.

Menu