ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПРОФІНАНСУВАВ РЕАБІЛІТАЦІЙНО-ОЗДОРОВЧИЙ ВІДПОЧИНОК ВИХОВАНЦІВ РЕГІОНАЛЬНОГО ЦЕНТРУ «ІНВАСПОРТ»

ПАТ «Запоріжсталь» профінансував реабілітаційно-оздоровчий відпочинок в період осінніх канікул для вихованців Запорізького регіонального центру «Інваспорт», які мають проблеми із зором і опорно-руховим апаратом. На ці цілі комбінат виділив 40 тис. гривень.

В кінці жовтня 17 вихованців «Інваспорту» віком від 7 до 16 років повноцінно відпочинуть і оздоровляться в оздоровниці м. Енергодара (Запорізька обл.). Для дітей щодня проводитимуть тренування в плавальному басейні, тренажерному залі і різні реабілітаційні заходи, спрямовані на зміцнення фізичного і духовного здоров’я. Також для юних спортсменів буде організовано збалансоване калорійне харчування.

ПАТ «Запоріжсталь» надає системну підтримку ЗРЦ «Інваспорт». У 2015-2016 роках комбінат профінансував організацію літнього оздоровчого відпочинку вихованців центру. Крім того, комбінат щорічно надає на безоплатній основі зали для тренувань в спортивному манежі ПАТ «Запоріжсталь» спортсменам ЗРЦ «Інваспорт», а також декілька відділенням дитячо-юнацької школи з легкої атлетики та тхеквондо. Щорічно на ці цілі комбінат направляє понад 200 тис. гривень.

Menu