ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» ПРОФІНАНСУВАВ УЧАСТЬ ВИХОВАНЦІВ ДЮСШ «МЕТАЛУРГ» В ФІНАЛІ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ

ПАТ «Запоріжсталь» профінансував участь команд дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Металург» (м. Запоріжжя) у фінальній частині Чемпіонату України 2015/2016 дитячо-юнацької футбольної ліги України. На ці цілі, а також на подальший розвиток дитячої футбольної школи в м. Запоріжжя, комбінат виділив близько 210 тис. грн.

Нагадаємо, в квітні 2016 ПАТ «Запоріжсталь» направив понад 500 тис. гривень на організацію навчально-тренувального процесу в дитячо-юнацькій спортивній школі з футболу «Металург».

Після проведення серії ігор в рамках чемпіонату України дитячо-юнацької футбольної ліги України команди футбольної школи «Металург» підійшли до проміжного фінішу з хорошими результатами. Завдяки допомозі комбінату команди ДЮСШ «Металург» U-17 (футболісти 1999 року народження) і U-15 (футболісти 2001 року народження), які посіли перші місця в своїх групах, візьмуть участь у фінальних матчах ліги і зможуть боротися за звання чемпіонів України. Команда U-16, яка зайняла в своїй групі третє місце, буде боротися за вихід у фінал в іграх плей-офф.

Нагадаємо, дитяча футбольна школа запорізького «Металурга» на початку 2016 року опинилась під загрозою зникнення. У зв’язку з ліквідацією команди, припинилося фінансування і навчального спортивного закладу. Кілька сотень хлопців були виселені з території школи, і постало питання про те, чи зможуть команди в цьому сезоні дограти чемпіонат дитячо-юнацької футбольної ліги України. Для збереження багаторічних традицій юнацького футболу в м. Запоріжжя рішенням Запорізької міської ради була створена ДЮСШ «Металург Запоріжжя», при цьому ПАТ «Запоріжсталь» надав їй фінансову допомогу для повноцінної участі в сезоні 2015/2016.

Menu