ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАЛИ ПРЕДСТАВНИКИ СВІТОВОЇ КОМПАНІЇ МARCEGAGLIA

У рамках робочого візиту в Україну 30 вересня 2015 ПАТ «Запоріжсталь» відвідала делегація представників світової компанії Мarcegaglia. В ході візиту пройшла робоча зустріч делегації з Генеральним директором ПАТ «Запоріжсталь» Ростиславом Шурмою, на якій обговорювалися перспективи розвитку подальшої співпраці.

Компанія Мarcegaglia є ключовим клієнтом комбінату «Запоріжсталь» вже кілька років. З метою задоволення вимог клієнта на підприємстві була розроблена спеціальна технологічна програма по забезпеченню якісних характеристик металопродукції. У результаті комбінат «Запоріжсталь» налагодив стійке співробітництво з Мarcegaglia, відвантажуючи продукцію на металопереробні підприємства компанії в Італії та Польщі.

«Сьогодні металургія знаходиться в кризовому стані, тому ми продовжуємо працювати над підвищенням ефективності та зниженням виробничих витрат, прагнемо моментально реагувати на мінливі вимоги клієнтів. Все це дає можливість нам успішно конкурувати на світовому ринку. Тільки за 9 місяців 2015 року, ми розширили поставки на висококонкурентний європейський ринок на 25 відсотків», – зазначив на зустрічі з партнерами Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

«Сьогодні ми переконалися в тому, що комбінат «Запоріжсталь» сучасне високотехнологічне підприємство, яке не стоїть на місці у своєму розвитку і постійно покращує технології та якість своєї продукції. Ми маємо намір і надалі розвивати наше взаємовигідне співробітництво», – зазначив керуючий виробництвом Сільвіо Сола.

Також в ході візиту на комбінат делегація ознайомилася з роботою основних цехів, технологією виробництва і відвантаження прокату.

 

Menu