ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ» УДОСКОНАЛЮЄ СТАНДАРТИ БЕЗПЕКИ ПРАЦІ

Відповідно до Політики в області охорони праці, здоров’я і навколишнього середовища ПАТ «Запоріжсталь» продовжує роботу щодо поліпшення умов праці та рівня безпеки на робочих місцях. Комбінат придбав 293 персональних газоаналізаторів і комплектуючі до них, збільшивши  їх кількість на підприємстві до 1,3 тис. приладів. На ці цілі комбінат «Запоріжсталь» направив 7,3 млн гривень.

Персональні газоаналізатори виробників-світових лідерів в сфері газозахисного обладнання компаній Tango і Ventis (США) призначені для автоматичних безперервних вимірювань рівня газів і кількості кисню в повітрі робочої зони. Газоаналізатор оснащений сигнальною системою, яка дозволяє своєчасно оповістити вібрацією, звуковими і світловими сигналами персонал про перевищення гранично допустимої концентрації аналізованого компонента.

«Ми прагнемо забезпечити приладами контролю робочого середовища всіх співробітників комбінату, що беруть участь в технологічному процесі. Нові газоаналізатори призначені для використання на ділянках аглодоменного і сталеплавильного виробництва», зазначає директор з охорони праці, промислової та техногенної безпеки ПАТ «Запоріжсталь» Ігор Черняк.

ПАТ «Запоріжсталь» системно підвищує рівень охорони праці та промислової безпеки. Діяльність комбінату в області охорони праці та промислової безпеки сертифікована відповідно до вимог міжнародного стандарту OHSAS 18001:2007.

Menu