Підтримка «Запоріжсталі» допомагає розвивати дитячо-юнацький футбол в Запоріжжі

24 млн гривень направив «Запоріжсталь», починаючи з 2016 року, на розвиток ДЮСШ «Металург». 25 січня на урочистому підведенні підсумків спортивного сезону 2018 року комбінат «Запоріжсталь» вручив дитячо-юнацькій спортивній школі «Металург» сертифікат на суму 3,7 млн грн для реконструкції футбольного поля. Ці кошти виділені комбінатом додатково до фінансування в розмірі 8,5 млн грн в 2019 році.

За три роки партнерства з «Запоріжсталлю» ДЮСШ «Металург» вийшла на якісно новий рівень в питаннях підготовки молодих футболістів. Серед головних досягнень юних «металургів» за минулі кілька років – регулярна участь у фінальних етапах дитячо-юнацької футбольної ліги України, призові місця на міських та всеукраїнських першостях. Високі результати дозволили ДЮСШ «Металург» увійти до трійки кращих футбольних академій України.

Відбір в ДЮСШ «Металург» проводиться на конкурсній основі. Важливий критерій відбору – не тільки фізична підготовка і здібності дитини, але також успішне навчання в школі. Тренування проводяться протягом року професійними тренерами за спеціально розробленою методикою. На даний момент в ДЮСШ навчаються понад 1400 дітей віком від 5 до 17 років.

Menu