Понад 8000 дітей співробітників запорізьких підприємств Метінвесту отримали подарунки до новорічних свят

Запорізькі підприємства Метінвесту – «Запоріжсталь», «Запоріжкокс», «Запоріжогнепорт» та Запорізький ливарно-механічний завод – подарували дітям співробітників новорічні набори. На придбання подарунків спрямовано близько 3,8 млн. гривень.

Традиційно до новорічних свят підприємства Метінвесту у Запоріжжі вітають дітей працівників віком до 16 років подарунковими наборами. Цього року придбано понад 8000 наборів, до яких увійшли шоколадні цукерки ручної роботи та набори для творчості. Загалом до новорічних свят Група Метінвест подарує понад 60 тисяч святкових наборів дітям співробітників із 36 українських та зарубіжних підприємств.

Також до Дня святого Миколая солодкі набори від «Запоріжсталі» отримали понад 600 вихованців центру соціально-психологічної реабілітації дітей, обласного спеціалізованого будинку дитини «Сонечко», шкіл-інтернатів «Світанок» та «Оберіг».

Зазначимо, до новорічних свят 17 грудня 2021 року на площі Козацьке коло, відновленої в рамках реконструкції о. Хортиці відбулося урочисте відкриття унікального новорічного містечка з резиденцією Святого Миколая. Святкова локація для городян та гостей Запоріжжя створена обласною та міською владою за підтримки комбінату «Запоріжсталь» Групи Метінвест.

Menu