ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ ВІД РОСТИСЛАВА ШУРМИ

Дорогі запоріжсталівці!

Прийміть щирі вітання з 24-ю річницею незалежності України!

Сьогодні наша країна проходить дуже складний і неоднозначний шлях самовизначення, становлення справжньої незалежності, народжується абсолютно нове покоління українців. І всі ми щиро хочемо, щоб майбутнє нашої країни для цього покоління було щасливим, мирним і благополучним.

Упевнений, нам вдасться з честю пройти всі важкі випробування і гідно витримати виклики часу.

Ми всім серцем бажаємо творення, миру, добра і благополуччя, і зі свого боку робимо все, щоб досягти цього разом. Наш потенціал, наші сили і прагнення ми направляємо на розвиток країни, підтримку її економіки. Тому що це найдієвіший спосіб зберегти Україну – не словами, а реальними діями зміцнювати її. Металурги, аграрії, енергетики та будівельники сьогодні будують нашу країну.

Серце України – це її люди: талановиті, захоплені улюбленою справою, працьовиті, щедрі й добрі. На шляху до бажаної мети український народ завжди виявляв дивовижну незламну силу волі, і ця якість зараз важлива, як ніколи. В єдності і щирому прагненні до творення, добра і благополуччя ми зможемо досягти бажаної мети – повернути Україні її мирне небо, а українським родинам – радість і дзвінкий дитячий сміх.

Бажаю усім нам щастя, здоров’я, благополуччя і довгоочікуваного миру!

Ростислав Шурма,

Генеральний директор комбінату «Запоріжсталь»

Menu